Omtale og historier

Omtale & Medie

Medieomtale

Tag på hotel, og lev mere klimavenligt end derhjemme

7. SEP. 2020

Lyder det for godt til at være sant?

Hvor en gennemsnitlig dansker udleder 50 kilo CO2 om ugen, kan gæster på et klimavenligt hotel nå ned på 40 kilo.”

Medieomtale

»Supergod idé«: Klimavenlig dansk hotelsøgemaskine vækker begejstring

6. JUL. 2020

I stedet for at styre efter pris og placering vil ny søgemaskine satse på at guide klimavenligt. Ekspert er positiv, men ser frem til, at alle data fra de involverede hoteller er tilgængelige.

Rejse-podcast

REJS MERE GRØNT - DU KAN GODT!

22. dec. 2019

Mellem jul og nytår oplever rejseselskaberne den største aktivitet fra danskerne – nu skal ferien bookes. Men selvom, du ikke vil opgive flyrejsen, så kan du alligevel godt spare på dit CO2-aftryk. 

Historier & TIP

Linkedin artikel

Socialdemokratiet vælger klimavenligt på sommergruppe-mødet

10. SEP. 2020

I modsætning til andre grønne partier har Socialdemokratiets valg af sted for Sommergruppemødet været meget mere klimavenligt end de Radikales og Konservative. 

LinkedIn Artikel

De grønne partier er langt fra at være klimavenlige på sommer-gruppemødet

7. Sep. 2020

Et gammelt slot og ingen dokumenteret klimatiltag langt væk fra grønne transportmuligheder. Her vælger de normalt så klimavenlige partier Radikale Venstre og Konservative at bo to dage på partiets sommergruppemøde der afholdes i de her dage.

linkedin artikel

Stem på os til SDG Tech Awards People’s Choice Award

30. AUG. 2020

Vi hos Conscious Convenience er stolte over, at vores platform er blevet nomineret til dette års SDG Tech Awards. Følg linket og stem på Conscious Convenience.

Linkedin artikel

Erhvervsministeren bakker op om klimascore.com - gør du?

20. AUG. 2020

Simon Kollerup: ”Initiativer som jeres klimahotelsøgemaskine kan medvirke til grøn omstilling og jeg sætter pris på, at I vil dele erfaringerne med udvikling af klima- og økonomiværktøjerne med mig”.

Facebook artikel

JENS BLÆNDER OP FOR DEN SKJULTE KLIMAHELT

13. AUG. 2020

LED’er en af hotellets og hjemmets skjulte klimahelte! Når du besøger et hotel og kigger efter klima, kigger du sikkert efter vegetarretter, solceller, håndklæder man kan undlade at vaske osv. Men mange af de største klimatiltage er skjulte for de fleste. Jeg har skruet denne pære ud for at […]

linkedin artikel

Vi støtter op om danske hoteller!

1. AUG. 2020

I en ny international kampagne opfordres turister til at gå udenom de store bookingportaler og bruge hotellets egen hjemmeside. På den måde undgår hotellet at betale kommission for din hotelbooking og får i stedet den fulde fortjeneste. Det bakker vi hos klimascore.com op om!